Over ons

Marjems Blog is een blogpagina van het jonge bedrijf Marjems Warenwinkel. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in licentieartikelen en hebben een uitgebreid assortiment in diverse bekende kinderfiguren. Tevens hebben wij zicht op de laatste trends, waardoor zelfs de nieuwste hypes bij ons verkrijgbaar zijn!


Ik ben Mirjam Eykelenboom en ik ben in 2013 begonnen met een klein handeltje via verschillende 2de hands marktplaatsen. Ik verkocht van alles, maar ik kwam er al snel achter dat ik het leukste vond om speelgoed in te kopen en te verkopen. Dit groeide uit in serieuze verkopen waarna ik in januari 2015 besloot een officiële webshop te openen.

Omdat mijn vrienden mij altijd gekscherend “Marjem” noemden als het over mijn handeltje ging en iedereen altijd zei “Kijk maar even bij Marjems als je wat zoekt” was op die manier al snel de naam “Marjems Warenwinkel” geboren.

Waar het allemaal begon vanuit huis met een extra kamer voor opslag, later met een grote gesloten aanhanger erbij heb ik inmiddels een klein magazijn met kantoorruimte en zijn we met ons drieën bezig om alles zo goed mogelijk te regelen.

Elk jaar gaan wij in januari naar Neurenberg waar de grootse speelgoedbeurs van de wereld is zodat wij op de hoogte zijn van alle nieuwe trends die het komende jaar zullen gaan komen.

Nu bijna 5 jaar later is mijn webshop uitgegroeid tot een mooie speelgoedwinkel met veel tevreden klanten en zijn we dagelijks bezig om door heel Europa het leukste en meest betaalbare speelgoed bij elkaar te zoeken.

Hartelijke groeten en veel winkelplezier namens ons team!

Mirjam


Introductie schrijver

Hoi! Mijn naam is Lars Westendorp. Ik ben 18 jaartjes jong en ik ben de vaste blogger op Marjems Blog. Ik heb afgelopen jaar mijn havo afgerond en doe nu de opleiding Creative Business en hiernaast schrijf ik met veel plezier leuke blogposts met betrekking tot speelgoed, films en alles wat daarmee te maken heeft. Je kunt dan ook onder andere posts verwachten over Lego, films van Disney en heel veel meer. Verder help ik achter de schermen met het een en ander met betrekking tot de webshop.

Zelf ben ik erachter gekomen dat ik schrijven leuk vind doordat ik ooit bij een bepaalde website van een online spel met een soort blogfunctie ben gaan kijken. Hierop ben ik gaan schrijven en dat werd vaak goed ontvangen. Sindsdien schrijf ik regelmatig en, zoals ik eerder al zei, ben ik begonnen met een creatieve marketing studie, zodat ik mij hier verder in kan verdiepen en verbeteren.

Rest mij alleen nog je heel veel plezier te wensen met het lezen van mijn blogposts! Vergeet niet hieronder de blog te volgen om altijd direct een melding te krijgen als er een nieuwe post online komt! Veel lees- en winkelplezier en tot de volgende!

Advertentie